Ultima victimă din Siria: o fetiță de 6 ani cu doi ochi frumoși care nu au văzut decât moarte și bombe

Micuța Islam al Sdair avea doar 6 ani și este ultima victimă a războiului din Siria.  În timpul scurtei sale vieți, ochii săi enormi albaștrii au văzut doar moarte și distrugere. Asta până vinerea trecută când gloanțele unei artilerii i-a închis pentru totdeauna. Copila a fost ucisă în Maaret al-Numan, în provincia Idlib.

„În fiecare seară, fiica mea dormea ​​lângă mine – a spus tatăl Mohammed printre lacrimi – acum este singură. Am stat toată noaptea lângă mormântul ei. ” Glonțele care le-a distrus locuința a rănit grav pe mama și ceilalți șapte membri ai familiei, inclusiv un bebeluș de doar trei luni.

Consecințele războiului din Siria asupra un băiețel de 4 ani / Video

„În momentul atacului, sora ei geamănă Rahim se juca pe stradă iar Islam  voia să ajungă la ea . Când mi-am întors privirea era moartă “, spune bărbatul disperat. Acum viața lor este distrusă pentru totdeauna, așa cum este și casa lor. “Aceasta a fost a treia și ultima mea casă – a continuat Mohamed de 57 de ani – nu suntem în siguranță nicăieri. Aseară, casa vecinilor noștri a fost lovită.” Tatăl fetițelor Islam și Rahim continuă să se întrebe de ce există atâta ură împotriva civililor ”

victimă

În foto: Micuța Islam al Sdair ucisă vineri        Surioara geamănă Rahim

Copiii sirieni visează să moară, să ajungă în rai și să nu mai sufere. Raportul Salvați Copiii

”Nu puteți împotriva lupta terorismului ucigând copiii. Ceea ce fac Assad și Putin aici în Idlib sunt infracțiuni vizate împotriva civililor”. Sora geamănă inseparabilă Rahim continuă să întrebe de Islam. De vineri nu face altceva decât să mă roage să o aduc înapoi – a concluzionat tatăl său – nu mai poate dormi. Vrea să-și vadă surioara”.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.