+++ ULTIMA ORĂ ++++ Diego Armando Maradona a murit

Potrivit presei  Clarín, Diego Armando Maradona a murit. Fostul jucător ar fi suferit un stop cardiorespirator în casa în care s-a stabilit după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru un hematom subdural.

Diego Armando Maradona a murit la vârsta de 60 de ani. În ultimele săptămâni, Maradona fusese operat la cap, operația a decurs bine. Dar miercuri, în timp ce se afla acasă, Diego a suferit un stop cardiac, care a fost fatal.

Lumea fotbalului este în doliu. După ce și-a sărbătorit ziua de naștere pe 30 octombrie, Maradona s-a simțit rău și a fost dus de urgență la spital, unde i s-a operat. Maradona a părăsit spitalul din Buenos Aires acum câteva zile și se simțea mai bine. A trebuit să petreacă o perioadă lungă de convalescență acasă, unde, din păcate, a avut un atac de cord astăzi, 25 noiembrie.

Președintele Fernandez a anunțat trei zile de doliu național.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.clarin.com/

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.