Ultima nebunie a lui Nicolas Cage: Divorțul! Da, dar după doar 4 zile

Și-a spus…”Mai încearcă Nicolas”, și a încercat. Astfel, că s-a gândit că cea de-a patra căsătorie va fi cea potrivită.

Fără success.  Vestea care tremura Hollywood-ul:

Încă se mai vorbea despre nunta lui Nicolas, când șoc! După doar patru zile Nicolas Cage a cerut anularea nuntii.  Prea multe scandaluri și dispute pentru “incompatibilitate de caracter”, scrie site-ul «Tmz», care vorbește despre căsătoria lui  Cage, și despre prea multe păhărele.

Nunta a fost sărbătorită pe 23 martie la Las Vegas, cu Erika Koike, 34 de ani, o artistă de make-up profesionist, pe care ea a cunoscut-o cu un an în urmă. Potrivit actorului american, căsătoria lor s-a bazat pe o “fraudă”. Câteva zile mai târziu, el a fost văzut în fața hotelului Bellagio – vizibil alterat de alcool – solicitând anularea căsătoriei.

 

Videoclip-ul a fost distristribuit inițial pe rețelele de socializare, dar a dispărut.

Chiar dacă ”s-a chinuit, Nicolas nu va intra în Guinness. Sunt persoane care au reușit acestă perfoemnță mult mai bine decât el.  În ultimii ani a ajuns chiar la nunți de numai douăzeci și patru de ore, cum ar fi cea petrecută de fostul Căsătoria lui Mike Tyson cu Robin Given a durat doar 24 de ore,  Kim Kardashian și baschetistul Kris Humphries au fost soț și soție timp de 72 de ore, suficient de mult pentru a merge de la biserică direct la tribunal.

 

Un alt record este cel a  Britney Spears care a fost căsătorită doar două zile.

O altă căsnicie și o separare  trăznet era cea dintre Eddie Murphy și modelul Tracey Edmonds: cei doi au fost  căsătoriți timp de o săptămână și jumătate.

Te-ar putea interesa și Prea multe flatulențe din partea colegului de muncă: „M-am văzut obligat să demisionez”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.