Uite pandemia…nu e pandemia….Înghesuiți ca sardelele românii au plecat la cules de sparanghel pentru frau Merkel

În vreme ce un milion de români au rămas în șomaj tehnic din cauza interdicțiilor impuse de guvern în criza de coronavirus, Germania nu își pune pe butuci economia și a chemat la cules de ”sparaghel” românii. Sunt tot acei români care strigau prin aeroporturi că vor să plece acasă din cauza coronavirusului. Deci, au trecut dintr-o zonă roșie au trecut în alta. Acum nu le mai este frică ?

Joi, 9 aprilie aproximativ 2000 de oameni au luat cu asalt Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj, pentru a pleca la muncă în Germania, scrie stiridecluj.ro

Directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în cursul zilei sunt prevăzute 12 curse care pleacă spre destinații din Germania – Berlin, Baden-Baden/ Karlsruhe și Dusseldorf.

E frustrant să vezi că pentru guvernul actual prioritatea este salvarea economiei agriculturii Germaniei, a Italiei, sau cea a Spaniei, și nicidecum cea a României. Printre primele măsuri pe care le-a luat actuala guvernare sunt cele care lovesc tocmai în producătorii români și în agricultura românească.

Dar de’, asta e…pentru un euro în plus românul trece prin foc și prin ….coronavirus… 😡

Iată-i cum pleacă spre Germania şi Italia! Români apți şi dornici de muncă, pe care acest guvern distructiv n-a fost în stare să-i angajeze în agricultura noastră, de exemplu, unde se trage din greu pentru a ni se asigura hrana, dar nu există mână de lucru. Ni se dau bani de la Bruxelles pentru a ne păstra oamenii si producția, dar preşedintele şi “guvernul lui” se fac că nu aud, de parcă țelul lor suprem e să distrugă şi ultimele firme şi ferme pe care le mai avem. Ruşinos!” A scris,  europarlamentarul Carmen Avram (S&D), membru în Comisia pentru Agricultură din Parlamentul European, pe pagina sa oficială Facebook.

Alte curse charter spre Germania cu muncitori sunt programate să plece sâmbătă și duminică.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.