“Uitați cât de urât e acest copil” Elev de culoare umilit de învățător în fața clasei

“Uitați cât de urât e acest copil negru! Copii, nu-i așa că este chiar foarte urât?”, sunt cuvintele pe care învățătorul le-ar fi spus în timpul unei ore de curs, cerându-i apoi elevului să întoarcă spatele la clasă ca să nu-l mai vadă, informează La Repubblica.

În acel moment ceileți elevi din clasă s-au revoltat: ”Este la fel ca noi”, au răspuns. Potrivit presei italiene, colegii lui s-au ridicat din bănci și s-au dus lângă el.

”Este la fel ca noi de aceea și noi o să privim afară pe fereastră împreună cu el”

Incidentul s-a petrecut în școala primară din Monte Corvino, cartier din Foligno, în urmă cu câteva zile, iar elevul a povestit totul acasă.

Învățătorul a susținut că a vrut să le arate copiilor cât de nedrept este un comportament rasist.

Autoritățile au declanșat o anchetă, dar, pentru moment, învățătorul își continua activitatea în mod normal.

Te-ar putea interesa și Povestea tragica a unui copil de numai 2 ani batut si chinuit. Mama nu-l duce la spital, el moare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.