Uită să cumpere mâncare pentru pisică, se întorc și câștigă peste 1 milion de euro

Uituc să fii, noroc să ai!

Un milion de lire sterline câștigați  datorită pisicii lor. Un întâmplare cu adevărat unică dar norocoasă pentru  cuplul de eglezi Andrew și Paula Hancock. Cei doi, care conduc un restaurant  se întorceau acasă când și-au amintit că au uitat să cumpere de mâncare pentru pisică lor  Shortcake. Așa că s-au întors înapoi și s-au oprit la o benzinărie pentru a cumpăra niște conserve. Aici cuplul s-a lăsat ispitit de un bilet de loterie de la Monopoly Millionaire.

Tokyo, val de căldură fără precedent: peste 100 de morți

L-a cumpărat, l-au răzuit  și … au câștigat. Andrew și Paula au fost uimiți când și-au dat seama ce este vorba: un milion de lire sterline (aproximativ 1 milion și 100 de mii de euro). Întrebat dacă bunul „Shorty” le-a adus noroc în trecut, domnul Hancock a răspuns: „Nu în special. Este o pisică normală căruia îi place să facă scandal și să ne țină treji în fiecare seară. ”

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.