UE: infecțiile din Europa au revenit la nivelurile din martie

Numărul infecțiilor cu coronavirus din Europa a revenit la nivelurile din luna martie, când virusul a atacat continentul, potrivit șefului agenției de sănătate publică a Uniunii Europene. “Virusul nu a dormit vara. Nu a mers în vacanță”, a spus Andrea Ammon, potrivit agenției de știri Reuters.

Coronavirus, bilanț negru în Franța: peste 7 mii de cazuri în ultimele 24 de ore

În toată Europa, există 46 de cazuri la 100.000 de oameni, a explicat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.