Ucraina, un bărbat amenință că va arunca în aer un pod la Kiev

Un bărbat înarmat a blocat un pod strategic din Kiev într-o oră de vârf și  amenință că îl va arunca în aer, a anunțat poliția

Și-a ucis iubita și fiul lor de 4 luni: nu vrea să-i plătească pensia alimentară pentru copil

 Bărbatul a cărei identitate nu este cunoscută a tras focuri de avertizare în aer și a amenințat că va arunca podul în aer. Poliția a lansat o „operațiune specială” definind ceea ce s-a întâmplat ca fiind „pregătiri pentru un atac terorist”. Circulația autoturismelor și a metrourilor din zonă a fost blocată provocând haos în capitala Ucrainei.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.