Ucraina introduce Al Bano pe lista neagră: “Este o amenințarea pentru securitatea națională”

Ministrul culturii din Ucraina a inclus printre oamenii periculoși pentru națiune pe cântărețul italian Al Bano :”Este foarte grav”

“Este o amenințarea pentru securitatea națională”

Potrivit agenției ruse Interfax, Ministerul ucrainean al Culturii a inclus și Albano Carrisi (Al Bano) în lista persoanelor pe care îi consideră  o amenințare la adresa securității naționale, datorită pozițiilor sale pro-ruse.

Lista neagră este elaborată și actualizată de către Ministerul Culturii pe baza solicitărilor din partea Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, a serviciilor de securitate ucrainene și a Consiliului Național de Radiodifuziune .

 

Cântărețul răspunde: “Este foarte grav”.

Duo-ul compus din Al Bano și Romina Power a fost foarte popular în Europa și în Uniunea Sovietică în anii ’80 și ’90. Cântaretul nu și-a ascuns niciodată admirația față de Putin, pe care l-a întâlnit la Moscova în 1986, când președintele rus era șeful KGB.

 

RĂSPUNSUL Al Bano – „Pentru mine a fost un trăsnet cu cer senin. Nu mai înțeleg nimic, mă definesc chiar   o amenințare la adresa securității naționale. Dar eu n-am fost un terorist. Mi se pare.. Nu am cântat niciodată nimic împotriva Ucrainei și mi se spune că este o amenințare la adresa siguranței naționale, printre altele această decizie vine de la Ministerul Culturii, este foarte gravă și este inexplicabilă “.

 

Din acest motiv, cântărețul a anunțat că dorește să contacteze Ambasada Ucrainei cât mai curând posibil.

Te-ar putea interesa și Înghițit și scuipat afară de o balenă. Momentele trăite de un fotograf

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.