Ucraina, fiul de trei ani al unui deputat de la Kiev a fost ucis într-o ambuscadă

Un copil de trei ani a fost ucis în timpul unui atac la Kiev: atacul a fost  împotriva tatăl său  Vyacheslav Sobolyev , un antreprenor ucrainean și deputat din partea fostului președinte Petro Poroșenko. Poliția a arestat suspecții.

În autovehicolul Range Rover în care se aflau  atăl și fiul a fost atins de un comando. Atacatorii au încercat să-l ucidă pe Sobolev dar l-au ucis pe fiul lui în vârstă de trei ani . Copilul a murit în ambulanță în drum spre spital, potrivit presei locale.

Citește și Brexit: pașaport obligatoriu pentru Londra și viza electronică

Antreprenorul  originar din Donetsk, timp de doi ani în fruntea companiei de stat Naftogaz și este un finanțator al răscoalei pro-ruse din estul Ucrainei. În 2010-2011 a fost director al companiei de stat din Ucraina, energia Naftogaz.
Ambuscada vine în urma unei  serii de crime de când Rusia a anexat Crimeea.

Pavel Sheremet, un jurnalist din Belarus cunoscut pentru criticile sale față de conducerea țării de origine și prietenia cu liderul opoziției ruse ucis Boris Nemțov, a fost ucis de o mașină-bombă la Kiev în 2016.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.