Ucisa, transata si data de mancare porcilor: misterul disparitiei Virginiei Mihai rezolvat dupa 20 de ani

Ucisa, transata si data de mancare porcilor: misterul disparitiei Virginiei Mihai rezolvat dupa 20 de ani

În noiembrie 2017 Tribunalul din Vinceza  decise să redeschidă cazul privind dispariția misterioasă a două femei între 1980 și 2000 în Alto Vicentino. Ambele au fost soțiile unui crescător italian de porci, Valerio Sperotto care a murit în 2011 la vârsta de 64 de ani.

image 3

Bărbatul a fost un prim suspect în ambele cazuri, dar a negat întotdeauna acuzațiile privind dispariția celor două soții.

 

Procurorul din Vicenza Hans Roderich Blattner, în urma unei declarații neoficiale, a redeschis cazul. Prima dispariție datează de acum 30 de ani, din ianurie 1988, când prima soție, Elena Zecchinato de origini fraceze, a plecat pe jos să facă o plimbare într-o zonă de pădure dar nu s-a mai întors. A fost căutată timp îndelungat prin Italia și în țara transalpină dar nu a fost de găsit.

ELENA ZECCHINATO

elena zecchinato ivette khGC U460501042274605oHD 180x140@CorriereVeneto Web Veneto

La jumătatea anilor 90, crescătorul de porci s-a recăsătorit cu o dirigentă a Poștei Române din Craiova, Virginia Mihai care se afla de ceva timp în Italia, iar în aprilie 1999 și ea a dispărut fără urmă. Se pare că în acel timp cei doi erau în proces de separare. Descoperirea mașinii sale abandonate a dus la ipoteza că aceasta s-ar fi putut întoarce în România, dar nu a fost de găsită nici în țară. Din acel moment a început o inevstigație minuțioasă, iar bărbatul a fost suspectat de crimă și de ascunderea cadavrelor.

VIRGINIA MIHAI

Virginia Mihai
Virginia Mihai

Investigatorii atunci s-au gândit la o ipoteză de groază: Sperotto ar fi putut să-și ucidă soțiile iar corpurile să fie date ca mâncare la porci, în acest fel cadavrele să dispară. Ipoteza a fost confirmată : românca a fost ucisă iar corpul ei tranșat în bucăți și dat  de mâncare porcilor. Nu se știe dacă și prima soție a avut același destin, dar investigatorii sunt mai mult decât siguri că ADN-ul găsit într-o unghie din cotețul porcilor este al Virginiei Mihai, scrie  Corriere del Veneto.it

 

Te-ar putea interesa și Tragedie pentru o familie de romani din Italia : Dumitru Botan a lasat doi copii mici si o sotie indurerata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.