Ucisă și tăiată în bucăți de gelozie, fostul iubit condamnat la închisoare pe viață

Ucisă și tăiată în bucăți de gelozie: Au fost parteneri în viață și în  afaceri. S-a întâmplat în Englewood, New Jersey , unde la câteva zile după dispariția Jenny Londono în vârstă de 31 de ani , directoarea unui local cunoscut, bucățile unui corp feminin mutilat au fost pescuite din râul Hudson. Testul ADN a constatat că toate părțile aparțineau aceluiași corp, acum de nerecunoscut, astfel încât poliția a lansat fotografii cu un tatuaj foarte unic pe șoldul drept.

Era  Jenny, identificată de familie iar fostul ei iubit și partener de afaceri,  Raphael Lolos a fost arestat. În ziua dispariției pe 25 iunie 2017, cardul de credit al victimei a fost folosit de Lolos pentru a cumpăra câteva pungi mari de gunoi, aceleași în care ar fi fost puse  bucățile din corpul lui Jenny și apoi  aruncate în râu. GPS-ul telefonului său mobil a localizat în zona în care au fost abandonate rămășițele, chiar în zorii zilei de 25 iunie.

„Am găsit-o pe mama moartă și am tăiat-o în bucăți”: fiică arestată

Conform celor reconstituite în 2016, cei doi au început să întâlnească și au decis să gestioneze localul Luna Loung în Englewood, New Jersey. Aproximativ un an mai târziu, Lolos a început să devină violent fiind convins că  Jenny se întâlnea cu altcineva. Deși nu au existat motive concrete de a crede că Jenny era infidelă, Lolos a persistat în mania sa de a o controla, atât de mult încât a pus  un dispozitiv de urmărire pe mașina fetei pentru a-i urmări mișcările.

Raphael  Lolos a fost condamnat la închisoare pe viață pentru violență, omor și  distrugere de cadavru. El va trebui să efectueze 63 de ani de pușcărie înainte de a putea beneficia de  libertate condiționată.

Coronavirus, Ursula von der Leyen avertizează persoanele în vârstă: ” Acasă până la sfârșitul anului !”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.