Ucisă la 22 de ani, își întâlnise criminalul pe Tinder: corpul făcut bucăți și ascuns într-o valiză

Ucisă la 22 de ani. O întâlnire fatidică, cea dintre britanica Grace Millane , și criminalul ei. Tânăra a fost sugrumată în timp ce călătorea în Noua Zeelandă . Criminalul ar fi un tânăr de 27 de ani, ale cărui personalități nu au fost făcute publice din motive legale. Cei doi s-au cunoscut pe Tinder , un site binecunoscut de întâlniri au decis să se întâlnească pentru prima dată într-un bar.

Conform reconstrucției procurorului Robin McCoubrey , cei doi au fost văzuți ieșind din bar mână în mână. Camerele de supraveghere îi filmează în timp ce sunt în drum spre apartamentul băiatului. Din acel moment nu s-a mai știut nimic de fată până nu s-a descoperit cadavrul ei. Bărbatul, după ce a strangulat-o ar fi făcut câteva fotografii intime ale cadavrului și apoi s-ar fi dus la o întâlnire cu o altă femeie.

Poliția a găsit cadavrul tinerei la o săptămână de la dispariția ei, închis într-o valiză îngropată într-o pădure din apropierea Auckland .

Aproape că și-a ucis partenera într-un ”raport extrem”, judecătorii nu îl condamnă: ” Ea a cerut acest tip de raport”

Cazul este anchetat de Înalta Curte din Auckland și, potrivit apărării bărbatului, moartea prin sufocare ar fi avut loc după un raport intim extrem . Bărbatul se declară de fapt nevinovat și susține că a fost un tragic accident. Avocatul apărării va trebui să explice de ce bărbatul a început să caute informații pe internet despre cum să scape de cadavru în loc să solicite imediat ajutor. Bărbatul, după crimă, ar fi început să urmărească filme pornografice și să facă poze cu cadavrul fetei.

Părinții fetei au fost nevoiți să meargă în Noua Zeelandă pentru a recunoaște cadavrul și pentru a urmări procesul .

La începutul lunii septembrie, o altă tânără a fost ucisă în Statele Unite de un bărbat pe care l-a întâlnit tot pe Tinder . Criminalul a tăiat trupul tinerei de 24 de ani în 14 bucăți pentru a-l putea ascunde mai ușor. Tânăra ar muri de asfixiere în timpul unui joc erotic care s-a încheiat în tragedie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.