Ucisă la 17 ani de colegul ei de școală: “Nu voia să fie iubita mea”

Ucisă la 17 ani de colegul ei de școală: “Nu voia să fie iubita mea”

Și-a ucis  colega de clasă pentru că l-a refuzat. Thomas Griffiths, în vârstă de 17 ani, a înjunghiat-o de mai multe ori pe Ellie Gould chiar în apatamentul din Calne, Marea Britanie, pentru că nu voia să fie prietena lui. Crima a fost făcută în urmă cu 3 luni, dar abia astăzi în clasă, adolescentul a recunoscut vinovăția și a explicat de ce a făcut-o.

Video emoționant: un băiețel de 2 ani își ia adio de la tatăl lui decedat

Ellie nu voia să aibă o relație cu el, dorea doar să rămână prieteni și nimic mai mult…. O alegere care însă Thomas nu a acceptat-o în disperare. O disperare alimentată de faptul că tatăl lui  descoperise de curând că are o tumoare.

Ellie a fost găsită fără viață acasă, câteva ore mai târziu poliția și l-a arestat pe Thomas, considerându-l responsabil. Luni de zile  el și-a negat responsabilitatea până când s-a predat. Ultima fază a procesului în care se va pronunța sentința finală va avea loc pe 8 noiembrie.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.