Ucisă din greșeală: o fetiță de 8 ani a murit împușcată în timp ce se uita la desene animate

Era pe canapea acasă când a fost lovită de un glonț: așa a murit  micuța Anna Carolina de numai 8 ani, sub ochii îngroziți ai părinților

O viață întreagă înaintea plină de vise și speranțe , spulberate de un episod absurd. Micuța Anna Carolina de Souza Neves, în vârstă de 8 ani, er ape canapeaua din sufrageria părinților și se uita la desene animate.  Fata a fost lovită de un glonț rătăcit care nu i-a lăsat nicio scăpare: primul care a observat gravitatea situației a fost tatăl care a urcat-o pe fată în mașină și a adus-o de urgență la spital, unde din păcate a murit la scurt timp. Întămplarea  a avut loc în Brazilia, în municipiul Belford Roxo, în statul Rio de Janeiro.

Citește și Oroare acasă: mama își ucide fiica în vârstă de 4 ani cu 30 de lovituri de cuțit

În acest caz a  fost demarată o anchetă pentru a încerca să urmărească autorii unei presupuse împușcături. Ascultați de agenți, părinții fetiței  au confirmat că au auzit mai multe focuri de armă chiar înainte ca fiica să fie lovită mortal de un glonț. Potrivit datelor publicate de asociația Fogo Cruzado, numai în regiunea Rio de Janeiro, 112 persoane au fost lovite de gloanțe rătăcite în 2019: dintre acești 53 de adolescenți și 7 copii au murit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.