Ucisă cu lovituri de topor de către tatăl ei pentru că s-a întors prea târziu acasă

În Iran o fată a fost ucisă de tatăl ei cu lovituri de topor , pentru că se întorsese acasă prea târziu . Reyhaneh Ameri avea doar 22 de ani când a fost ucisă , hainele ei îmbibate de sânge erau împrăștiate pe podeaua camerei. Sora și mama au descoperit locul crimei.

A doua zi după crimă, sora victimei se dusese la casa părinților în jurul orei 8.30 dimineața. Observând că ușa de camera victimei era încuiată, a început să bată la ușă dar fără să primească răspuns. Alarmată, fata a chemat-o pe mama ei să o ajute să forțeze ușa, în timp ce tatăl, foarte agitat fugise din casă.

Reyhaneh intrase în casă în jurul orei 23.30 în seara crimei. Tatăl ei a început să o certe și cei doi au început o discuție aprinsă. Se pare că bărbatul își amenințase de mai multe ori fiica : „Într-o zi o voi ucide pe fată asta”, a spus el soției sale.

Luce Douady, campioană la alpinism sportiv, a murit la vârsta de numai 16 ani

Încă din 2017 , bărbatul o bătuse violent cu un băț, părea o tentativă de omor care a îngrozit-o pe cealaltă fiică. Cu puțin timp înainte de moartea sa, Reyhaneh înregistrase un videoclip cu telefonul în timp ce se afla în mașină cu un prieten, era fără griji și zâmbea….

Tatăl criminal a fost arestat imediat , după ce au fost găsite câteva haine pline cu sânge în mașină și care aparțineau  victimei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.