Ucisă de iubitul ei cu 55 de lovituri de cuțit. Cu câteva ore mai devreme îi scrisese unei prietene: „Mi-e frică de el”

Îi era teamă de iubitul ei și el a înjunghiat-o de 55 de ori . Dannyll Goodsell, o mamă în vârstă de 55 de ani din Ballarat, cetățeană australiană în statul Victoria, a fost găsită moartă în casa ei,  într-o baltă de sânge, după ce partenerul ei a atacat-o brutal.

Faptele datează din 2018, iar după crimă Scott Charles Cameron a fost imediat arestat, dar a susținut întotdeauna că a făcut-o în autoapărare. Acum, însă, pentru a-l încadra definitiv pe criminal, ar exista un mesaj pe care femeia de 55 de ani i-ar fi transmis unei prietene cu puțin timp înainte de moartea sa. Dannyll s-a temea de partenerul ei: „Sunt prea speriat de Scott”, scrie ea și aceeași prietenă a confirmat că femeia s-a plâns în mod repetat de felul în care se comporta cu ea și de violențele fizice. Femeia nu reușise niciodată să-l părăsească pentru că era înspăimântată de posibilele repercusiuni, dar până la urmă drama a fost inevitabilă, după cum a relatat și presa locală .

Floyd, Trump către guvernatori: „Sunteți slabi, arestați oamenii”

Bărbatul și-a recunoscut crima, dar și-a repetat că a reacționat în autoapărare, susținând că femeia l-ar fi amenințat cu un cuțit în timpul unei dispute aprinse.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.