Ucis la 4 ani de o tumoare cerebrală „la fel de mare ca o portocală”: pentru el s-au strâns 500 de mii de euro

Ucis la 4 ani de o tumoare cerebrală mare cât o portocală.

A luptat cu toată puterea, dar în cele din urmă boala l-a învins. Freddie Thompson , din Ampleforth, Anglia, a murit la vârsta de trei ani  învins de un cancer pe care l-a descoperit cu un an în urmă   Părinții săi au lansat în ultimele luni o strângere de fonduri pe rețelele de socializare, reușind să strângă aproape 500 de mii de euro pentru a-i oferi o speranță de a trăi, iar povestea sa a făcut împânzit ziarele britanice. Tot mama și tata au fost cei care i-au anunțat moartea. Ar fi trebuit să zboare în America pentru a urma un tratament de pionierat pentru a trata neuroblastomul agresiv, dar nu a mai ajun.

“Micul nostru războinic nu a mai rezistat – scrie o postare publicată pe pagina lui Freddie’s Fight – Micul său corp nu a mai  avut forța de a lupta împotriva tumorii pe care s-a reîntors . Nu putem  face altceva decât să mulțumim personalului spitalului din Leeds, care ne-a susținut până la ultima lui suflare “.

Citește și Un tată creativ a transformat scaunul cu rotile a fiicei sale într-o caleașcă de prințesă / VIDEO

 

Freddy a fost diagnosticat cu cancer în septembrie anul trecut. Era deja în stadiul 4.  Mama lui Emily a spus presei locale că, dintr-o dată, copilul ei a devenit obosit și lipsit de listă: “Nu vrea să facă nimic, nici măcar nu mai dorea să se joace. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă.” De atunci a avut mai multe ședințe de chimioterapie , o operație care a durat zece ore pentru îndepărtarea tumorii, care era la fel de mare cât o portocală, cu diametrul de aproximativ 10 centimetri. A făcut  radioterapie și apoi a reluat tratamentul pentru imunoterapie, care trebuia să crească imunitatea naturală a organismului pentru a lupta împotriva celulelor canceroase. Dar starea lui nu s-a îmbunătățit. O speranță a ajuns în ianuarie de la Spitalul Memorial Sloan Kettering din New York , unde urma să urmeze un tratament inovativ.

Așa că părinții au început să povestească povestea lui și să strângă banii necesari pentru a zbura în Statele Unite. Din păcate, însă, copilul a murit înainte să poată chiar să ia acel avion.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.