Ucis în închisoare de alți deținuți pentru torturarea uciderea iubitei sale de 16 ani

Bătut de un alt deținut în închisoarea unde își ispășea pedeapsa pentru torturarea și uciderea iubitei sale în vârstă de 16 ani . Așa a murit în ultimele ore Zlatko Sikorsky, un australian în vârstă de 37 de ani a cărui poveste a șocat opinia publică în urmă cu doi ani, după descoperirea crimei brutale a iubitei sale minore. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost atacat prin surprindere în timpul unei ambuscade pe coridoarele centrului de corecție Wolston din Brisbane, închisoarea în care era ținut. A fost lovit de mai multe ori, iar Sikorsky a rămas fără viață pe jos, unde a fost găsit de ofițeri.

Atacul brutal, care datează din dimineața zilei de 10 noiembrie, i-a provocat răni grave la cap care au dus la moartea sa, care a avut loc în  acum 2 zile  la Pricess Alexandra Hospital . Bărbatul de 37 de ani a fost internat în stare gravă și nu și-a revenit niciodată. În ciuda încercărilor de a-l salva, medicii au trebuit să-i declare moartea. Autoritățile locale investighează acum atacul care a dus la moartea lui Sikorsky. Potrivit primelor rapoarte, la baza unei lupte întregi a avut-o cu un alt deținut care l-a atacat.

Citește și Pedofil violat și ucis de colegul său de celulă: „Trebuia să înțeleagă ce simțeau acei copii”

Sikorsky se afla în închisoare pentru asasinarea lui Larissa Beilby , o tânără de 16 ani care a fost torturată brutal, cu pumnii și aruncată într-un butoi. Larissa a fost văzută ultima dată în suburbia Sandgate, la nord de Brisbane, la 15 iunie 2018. Dispariția ei a fost raportată de tatăl ei cu o zi înainte ca poliția să-și descopere corpul într-un butoi pe o moșie din Stapylton.  Apoi au început anchetele care au dus la arestarea lui Sikorsky. În timpul fugirii sale, Sikorsky amenințase o femeie cu o pușcă înainte să se baricadeze într-o casă din Sunshine Coast și să intre într-o lungă negociere cu poliția care îl înconjurase.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.news.com.au/national/queensland/crime/zlatko-sikorsky-larissa-beilbys-killer-dies-after-prison-bashing 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.