Ucis de un coleg de celulă: ispășea o condamnare pe viață pentru abuz și viol împotriva minorilor

Dandre Austin, în vârstă de 46 de ani, a fost ucis de colegul său de celulă. El ispășea o condamnare pe viață într-o închisoare din județul Amador, California, pentru viol și abuz sexual asupra minorilor. Departamentul de corecții și reabilitare din California (CDCR) a raportat miercuri seară că ofițerii l-au găsit pe deținut mort în celula sa din închisoarea de stat Mule Creek, după ce au răspuns la apelul de urgență. Deținutul a fost declarat mort în ciuda manevrelor de resuscitare de către personalul de urgență, a raportat CDCR.

Colegul de celulă al lui Austin, identificat ca Rodney Jordan, a fost plasat în izolament în așteptarea unei anchete.

Citește și Un ”vindecător” a profitat de o fetiță cu probleme psihice pentru a o abuza: linșat de familie și de mulțimea furioasă

Austin, originar din Richmond, a fost condamnat la închisoare pe viață în 2008  pentru agresiunea sexuală repetată a celor trei nepoți minori între 2002 și 2006 care locuiau împreună cu el. El a fost condamnat pentru viol, comportament neadecvat asupra unui copil de 14 ani, abuzuri sexuale continue, penetrare cu un obiecte străine, copulare orală și sodomie.

El a fost eliberat condiționat în iulie 2018 și intrat înapoi în închisoare cu o condamnare  la cinci ani pentru jaf de gradul doi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.