Ucis de mamă pentru că și-a murdărit chiloțeii. Îl îngropă în grădină și raportează dispariția

Ucis de mamă pentru că și-a murdărit chiloțeii. Procesul lui Joann Cunningham  în vârstă de 37 de ani, acuzată de uciderea fiului său de 5 ani, AJ Freund, s-a încheiat. O crimă teribilă și pe a cărei dinamică a devenit clară în timpul procesului.

Trupul copilului a fost găsit pe 24 aprilie, la aproximativ 15 km de casa cuplului, în apropiere de Crystal Lak, în statul Illinois, un oraș de 40.000 de locuitori nu departe de Chicago, în Statele Unite ale Americii. Corpul era pus în interiorul unui recipient mare de plastic ascuns într-un șanț adânc și acoperit cu paie. Băiatul era mort de nouă zile: părinții l-au ucis în noaptea de 15 aprilie: Joann Cunningham și Andrew Freund în vârstă de 60 de ani

Reconstituirea făcută de anchetatori este înfiorătoare. În acea seară, părinții micuțului AJ s-au înfuriat pentru că băiatul și-a murdărit chiloțeii. Așa că l-au ținut sub  duș rece de timp 20 de minute după care l-au trimis gol și ud la culcare . Autopsia a stabilit apoi că decesul a fost cauzat de o vătămare la cap și că băiețelul a fost lovit violent cu un obiect contondent, probabil o bară de fier.

Un tată și-a strangulat fiica de numai 10 ani. Motivul? Își permisese să ridice vocea la el

Anchetele au relevat, de asemenea, că mama a căutat informații pe internet în acea noapte pentru a efectua un masaj cardiac. Dispariția băiatului a fost raportată trei zile mai târziu, Aj-ul fusese înmormântat în grădină. Cunningham, în vârstă de 37 de ani, din Crystal Lake, s-a declarat vinovată și a spus că regretă incidentul afirmând că îi lipsește mult băiatul. Femeia a fost condamnată la 35 de ani de închisoare.

Judecătorul Robert Wilbrandt a pronunțat sentința vineri după-amiază. Acuzatiile femeii si a sotului ei, Andrew Freund Sr., au  inclus alte  41 de acuzatii. Joan va trebui să îndeplinească 100% din sentință înainte de a putea fi eliberată. Iar dacă va fi eliberată la vârsta de 72 de ani, i se va cere să se înregistreze ca persoană care a comis violență împotriva copiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.