Ucigașul în uniformă care l-a ucis pe George Floyd în Minneapolis a fost arestat

Derek Chauvin, polițistul responsabil pentru uciderea lui George Floyd, bărbatul afro-american care a fost sufocat până la moarte în timpul unui control banal la Minneapolis, a fost în cele din urmă arestat. Chauvin  a apăsat genunchiul pe gâtul lui Floyd, în ciuda faptului că a continuat să-l implore gâfâind să se oprească„Nu pot respira”, „Nu pot respira”.

Un trecător a filmat scena, iar videoclipul a devenit viral în Statele Unite și în întreaga lume, ridicând un val de proteste care a dus la conflicte violente în Minneapolis între protestatari și poliție. În confruntări, un alt bărbat a fost ucis, iar secția de poliție a fost incendiată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.