Ucide mama a doi copii, acum vrea să devina tata in inchisoare prin fecundare in vitro

Ucide mama a doi copii, acum vrea să devina tata in inchisoare prin fecundare in vitro

Aaron Newman, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea lui Hayley Pointon, în vârstă de 30 de ani, în februarie 2013. “Vreau să fiu tată, este dreptul meu”. Dar mama victimei răspunde: “Merită să fie castratat “.

 

A ucis o mamă de doi copii și, din acest motiv, a fost condamnat la 31 de ani de închisoare. Dar acum Aaron Newman, de 28 de ani, ar dori să devină tată. El a spus că ar trebui să fie autorizat să primească tratament FIV( fecundare în vitro) în ciuda faptului că este în închisoare. A scris o scrisoare publicației Inside Time, unde a spus că: “Ar trebui să am dreptul să conceap  un copil prin mijloace naturale sau chiar artificiale”.

 

Mama victimei, Kerry Pointon, în vârstă de 60 de ani, a spus că ar fi trebuit să fie castrat. “De ce ar trebui să aibă copii când nepoții mei vor trebui să crească fără mama lor? Și-a pierdut drepturile de a fii tată când mi-a ucis fiica Este ridicol, vrei copii? Ce  vor avea de învățatde la el? ”

 

Newman și complicele lui Aaron Power au fost condamnați la închisoare pe viață cu un minim de 31 de ani pentru uciderea lui Hayley. Au fost angajați să-l omoare prietenul fetei Nigel Barwell, dar ceva s-a întâmplat.  Newman și Power au tras mai multe focuri de armă dar l-au lovit pe Hayley, împușcând-o în ambii plămâni.

 

Fata a murit înainte ca paramedicii să ajungă la locul crimei.

Surse din cadrul Ministerului Justiției au declarat că cererile de fertilizare în vitro sunt “supuse unor evaluări riguroase” și că “permisiunea este acordată extrem de rar”. Dacă îi va fi permis, Newman ar fi al 11-lea deținut britanic în ultimii 50 de ani care va deveni tată în pușcărie.

 

Te-ar putea interesa și La numai 10 ani moare asteptand un transplant pulmonar: “Banii adunati vor fi dati in beneficienta”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.