Ucide două femei și pune corpurile în congelator: Cadavrele au fost găsite în apartamentul criminalului din estul Londrei

Cadavrele a două femei au fost găsite în apartamentul criminalului din estul Londrei. Un bărbat în vârstă de 36 de ani, Zahid Younis  a fost condamnat de Southwark Crown Court la închisoare pe viață pentru uciderea a două femei cu lovituri de picioare și pumni . Corpurile a celor două femei, Henriett Szucs, în vârstă de 34 de ani, și Mihrican “Jan” Mustafa, în vârstă de 38 de ani, au fost  depozitate ani buni în congelatorul apartamentului său din Canning Town, estul Londrei.

Henriett a fost văzută ultima dată în august 2016, în timp ce de Mihrican nu s-a mai știut nimic din mai 2018. În aprilie 2019, exact un an mai târziu, un ofițer de poliție  a găsit cadavrele într-un congelator  închis cu un lacăt, la casa bărbatului, a cărui dispariție fusese semnalată între timp.

Cazurile din Franța sunt în continuă creștere: 7.100 de infecții și 21 de decese în ultimele 24 de ore

Criminalul are un trecut de agresiune sexuală, dar continuă să nege uciderea celor două femei, în timp ce admite că a păstrat cadavrele. Se pare că el a avut o relație cu una dintre cele două femei, Henriett. Cu toate acestea, analizele efectuate asupra corpurilor femeilor au demonstrat că acestea au fost supuse unor „violențe foarte semnificative” înainte de moartea lor. Instanța a constatat, de asemenea, că, între moartea lor și descoperirea cadavrelor, au existat perioade în care sursa de alimentare a apartamentului a fost întreruptă, determinând descompunerea acestora.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.