Tweet împotriva lui Erdogan, condamnată la aproape 10 ani de închisoare

Tweet împotriva lui Erdogan, condamnată la aproape 10 ani de închisoare

Canan Kaftancioglu, șefa CHP, principalul partid de opoziție din Turcia, dinn provincia Istanbul, a fost condamnat la 9 ani și 8 luni de închisoare. Potrivit raportului mass-media locală, Kaftancioglu a fost condamnată pentru „insulte către șeful statului” și „propagandă teroristă” în legătură cu o serie de tweet-uri postate în 2013.

Italia, Mazara del Vallo, focuri de armă asupra bărcilor de pescuit din largul coastei Libiei

Reprezentanta Chp este liberă în așteptarea procesului de apel.

De Marus Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.