Turistul norocos: risca sa moara sufocat, un chelner ii salveaza viata cu manevra lui Heimlich / VIDEO

Turistul norocos: risca sa moara sufocat, un chelner ii salveaza viata cu manevra lui Heimlich / VIDEO

Un turist era să moară sufocat după ce o bucată de mâncare îi rămăsese în gât. El a fost salvat de un chelner a intervenit la timp când observat pericolul și i-a practicat imediat manevra lui Heimlich.

 

Episodul a fost înregistrat de camerele de securitate ale unui restaurant de pe insula Creta, Grecia. Cei doi turiști venind din nordul Europei se bucurau de o cină plăcută când tânărul începu să se înece. Instinctiv, băiatul se hotărîse să se ridice de pe scaun și să facă pași, dar nu reușia să-și elibereze căile respiratorii nici chiar cu ajutorul prietenei sale, care încercase să-l lovească pe spate.

 

Când situația era pe punctul de a se face și mai periculoasă a intervenit un chelner foarte experimentat în practicarea manevrei Heimlich. Un coleg ia atras atenția și omul s-a grăbit și, în câteva momente, a reușit să salveze viața tânărului turist. Episodul a avut loc acum două luni, dar videoclipul publicat de managerii restaurantului, pentru a face utilizatorii conștienți de importanța manevrei Heimlich, a devenit viral pe social media doar în ultimele ore.

https://www.facebook.com/billys.patelakis/videos/10216640256710413/

De Adreea Sas

Te-ar putea interesa și Singapore, confiscate aproape 10 tone de fildes de elefant

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.