Turiștii surprinși fără mască în Bali, amenda neobișnuită: forțați să facă 50 de flotări

Străinii prinși că nu port mască pe insula indoneziene Bali sunt supuși la pedepse neobișnuite: flotări. Videoclipurile difuzate pe rețelele de socializare săptămâna aceasta arată turiștii în tricouri și pantaloni scurți sau doar costume de baie, forțați de ofițerii de securitate să facă flotări pe căldura tropicală arzătoare.

Autoritățile din Bali au impus purtarea măștii în public încă de anul trecut, deoarece Indonezia se confrunta cu un val violent de Covid-19. În ultimele zile, însă, zeci de străini au fost prinși fără această protecție, a explicat oficialul de securitate Gusti Agung Ketut Suryanegara. Peste 70 de persoane au plătit o amendă de 100.000 de rupii (7 dolari), alte 30 au spus că nu au bani. Și astfel li s-a ordonat să facă flotări.

Citește și Cum va fi omul peste un milion de ani

Cei care nu purtau masca trebuiau să facă până la 50 de flotări iar cei care purtau în mod necorespunzător erau pedepsiți cu 15. Autoritățile din Bali au avertizat, de asemenea, că străinii care încalcă reglementările coronavirusului pot fi expulzați din țară. Insula rămâne oficial închisă turiștilor străini, dar găzduiește mulți rezidenți pe termen lung.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.