Turcia, un câine își așteaptă zile întregi stăpânul bolnav în fața spitalului

Un câine și-a petrecut zile întregi în afara unui spital din Turcia, unde era internat stăpânul său bolnav. Și acolo a stat și a așteptat până a fost externat. Câinele care se numește Boncuk ( în turcă înseamnă „mărgele”), a fugit în spatele ambulanței care l-a transportat pe stăpânul său, Cemal Senturk, la spitalul din orașul Trabzon, pe 14 ianuarie. O poveste emoționantă care pare să confirme zicala „Câinele este cel mai bun prieten al omului”.

Citește și Coșmarul lui Covid într-un Afganistan rupt de războaie și sărăcie

Agenția de știri Dha , citată de The Guardian , a spus că „Zi de zi, de dimineață până la căderea nopții, Boncuk a stat în fața ușii structurii până când proprietarul ei a fost externat din spital și a plecat acasă cu el”. Fiica lui Cemal Senturk a spus că a încercat să aducă câinele acasă, dar că animalul a fugit apoi din spital, poate pentru că nu a vrut să-l lase pe stăpân singur.

Un agent de securitate de la spital, Muhammet Akdeniz, a declarat agenției Dha : „Vine în fiecare zi în jurul orei 9 și așteaptă până se lasă noaptea. Când ușa se deschide, bagă capul înăuntru ”. Miercuri, câinele și proprietarul s-au reunit în cele din urmă când Senturk a părăsit spitalul într-un scaun cu rotile.

Sursa foto: captură video

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.