Turcia, un autobuz a luat foc pe o autostrada: cel puțin 5 morti printre care si un copil

Cel puțin 5 persoane, inclusiv un copil, au murit după ce un autobuz turistic a luat foc pe o autostradă din vestul Turciei. Alți 15 pasageri au fost răniți, în timp ce 12 au reușit să scape de teribilul incendiu, scrie presa locală.

Alerta ONU: posibile noi atacuri ISIS pana la sfarsitul anului

Incidentul a avut loc în vestul provinciei Balikesir, unde autobuzul din Ankara se îndrepta spre provincia vestică Canakkale. Autoritățile investighează pentru a stabili cauzele incendiului. Autobuzul a luat foc dintr-o dată iar flăcările au cuprins întreg autovehicolul cu violență extremă. Șoferul a reușit să oprească autobuzul dar 5 persoane nu au reușit să iasă la timp și au murit arși de vii.  Printre victime se află și un copil.

Și-a părăsit soțul și cei nouă copii pentru a zbura în Gambia la amantul ei cunoscut pe Facebook

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.