Turcia: “Poliția greacă a ucis un migrant la frontieră” | Atena neagă

Cel puțin un migrant a fost ucis și alți 5 răniți sunt confruntăril cu poliția elenă de la frontiera turcă, unde sunt masate mii de oameni care încearcă să intre în UE. Acest lucru a fost raportat de prefectul provinciei de frontieră turcă Edirne, care acuză poliția din Atena că a „tras cu gloanțe adevărate”. Imediat a venit refuzul Atenei care „ negă categoric să fi concediat migranți la graniță”.

Citește și Grecia, paza de coastă respinge migranții cu bastoane | Turcia: „Nu-i putem opri, îi va primi UE ”

Potrivit autorităților turce, unul dintre migranți a fost împușcat în cap, unul în zona inghinală, unul în piept și trei în picioare. Cel rănit în piept, care încă nu a fost identificat, a murit mai târziu la spital. La confruntări au participat membrii Comisiei pentru drepturile omului din Parlamentul Ankara, care au venit la fața locului în această dimineață pentru o inspecție. Cu toate acestea, versiunea a fost respinsă categoric de guvernul din Atena.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.