Turcia, poliția a aruncat cu gaze lacrimogene împotriva unei procesiuni de femei din Istanbul

Turcia, poliția a aruncat cu gaze lacrimogene împotriva unei procesiuni de femei din Istanbul

Poliția turcă a atacat o procesiune de femei care erau într-un marș împotriva violențelor asupra femeilor în centrul Istanbulului cu gaze lacrimogene. Mii de protestatari, în mare parte femei, s-au adunat la Tunel, la începutul bulevardului Istikal, central, care duce spre Piața Taksim. Demonstranții au scandat sloganuri și au afișat  numele unora dintre sutele de femei ucise în țară.

Citește și : Urmează să fie lansat pe piață un anticoncepțional pentru bărbați

Poliția a format un cordon, împiedicând continuarea procesiunii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.