Turcia, noul cutremur puternic de 5.1 în provincia Elazig

Un nou cutremur puternic a lovit estul provinciei turcești Elazig, după cutremurul de aseară, care a ucis cel puțin 22 de persoane. Acest lucru a fost raportat de flash-urile mass-media turce, care menționează AFAD, Autoritatea pentru gestionarea dezastrelor și situațiilor de urgență.

Citește și Cutremurul din Turcia: 22 de victime, o femeie însărcinată extrasă de sub molozuri în viață

Noul șoc înregistrat este de magnitudine 5.1. Cel mai puternic dintre cutremurele înregistrate ieri a fost 6,8 pe scara Richter.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.