Turcia, moartea micuțului Alan Kurdi: contrabandiștii condamnați la 125 de ani

Trei dintre contrabandiști care au organizat trecerea pe mare din Marea Egee, călătorie în care a murit micul refugiat sirian Alan Kurdi în 2015 au fost condamnați de o instanță turcă la 125 de ani de închisoare fiecare pentru „trafic de persoane” și „omor”.

Citește și UE va oferi 2.000 de euro migranților aflați în lagărele din Grecia celor se vor întoarce în mod voluntar în țările lor

Imaginea corpului fără viață al băiatului de pe mare a făcut înconjurul lumii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.