Turcia, la 28 de ore de la cutremur o femeie și fiica ei de 2 ani au fost salvate de sub dărâmături

Turcia, la 28 de ore de la cutremur o femeie și fiica ei de 2 ani au fost salvate de sub dărâmături

Cutremurul de magnitudine 6,8 care a lovit orașul Elazig, în Turcia, a provocat 35 de decese confirmate. Toate  echipele speciale de salvare nu s-au oprit nicio clipă în căutarea supraviețuitorilor  și 28 de ore mai târziu au reușit să salveze o mamă și pe fiica ei, care au fost prinse sub dărâmături, la o temperatură care a scăzut la -5 ° în timpul nopții .

Citește și O mamă malefică și-a torturat și înfometat fiul: la 16 ani cântărea doar 26 de kilograme

Numai sâmbătă, au fost resimțite 680 de replici  și un alt cutremur, de această dată cu magnitudinea 4,3, a lovit duminică dimineața în apropierea provinciei Malatya. Agenția Afad care gestionează situația de urgență a raportat că 76 de clădiri au fost distruse și alte 1.000 deteriorate. 3.500 de experți sunt angajați în operațiuni de salvare, susținute și de drone aeriene fără pilot pentru a monitoriza cartierele deteriorate și pentru a coordona echipele de salvare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.