Turcia, își face un selfie cu soția însărcinată și apoi o aruncă de pe stâncă

Un ultim selfie fericit înainte de a-și ucide soția însărcinată. Hakan Aysal, în vârstă de 40 de ani, a făcut o ultimă fotografie de suvenir în fața panoramei uluitoare a Văii Fluturilor, în Fethiye, Turcia, în compania soției sale Semra, în vârstă de 32 de ani, însărcinată în șapte luni, înainte de a o ucide. De fapt, după ce a făcut fotografia, și-a împins soția de pe stâncă de la 300 de metri înălțime. Femeia murit pe loc.

Faptele datează din 2018 și inițial s-a gândit la un accident. După ani de anchetă, adevărul. Motivul? Încasarea asigurării pe viață a femeii.

Hakan Aysal este acum acuzat de crimă premeditată și este arestat. Potrivit reconstrucției anchetatorilor, bărbatul a profitat de absența martorilor pentru a-și împinge soția de pe stâncă și a solicita astfel o asigurare de viață în valoare de 400 de mii de lire turcești (mai mult de 47 de mii de euro), la care el însuși subscrisese anterior.

Citește și Germania taie salariile parlamentarilor: este vina lui Covid

Aysal se confruntă cu închisoarea pe viață. Deschiderea anchetei după tragedie nu i-a permis să încasese banii de pe asigurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.