Turcia, fetiță scoasă vie de sub dărâmături după 65 de ore de la cutremur. Numărul morților au crescut la 83

Turcia, numărul morților cauzat de  cutremurul puternic care a lovit vineri zona Izmir (Smyrna) a crescut la 83. Acest lucru a fost anunțat de ministrul turc al mediului, după cum a raportat și presa oficială. Știrea vine după ce o fetiță de trei ani a fost extrasă cu viață de sub dărâmături la 65 de ore de la cutremurul din cartierul Bayrakli. Odată cu fetița, alte 106 persoane au fost salvate și printre acestea se află și mama și doi frați ai fetiței, în timp ce un alt treilea a murit.

Citește și Probleme pentru Regină: prințul William ar fi ascuns că este pozitiv de Covid

În schimb, răniții au crescut la 962. Dintre aceștia, 219 sunt încă spitalizați și cel puțin 4 sunt în stare gravă. Și în timp ce activitățile de căutare și salvare continuă printre dărâmăturile a 6 clădiri, în urma controalelor de securitate, autoritățile au stabilit că 58 de clădiri care riscă să se prăbușească vor trebui demolate urgent. Alte 397 de clădiri au suferit daune minore și 66 de daune medii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.