Turcia este din nou în stare de șoc: un boxer și-a înjunghiat mortal iubita

Boxerul turc Selim Ahmet Kemaloglu a fost arestat duminică în orașul Muglu, în sud-vestul Turciei  pentru că și-a ucis iubita cu un cuțit de bucătărie în timpul carantinei coronavirusului. Potrivit rapoartelor presei locale, boxerul în vârstă  de 26 de ani a apelat la o ambulanță după ce  iubita lui, Zeynep Senpinar în vârstă de 25 de ani, a fost rănită mortal în piept cu un cuțit de tăiat pâine, în urma unei dispute aprinse.

Boxerul a trebuit dus la spital pentru a primi tratamente medicale înainte de a fi dus  la secția de poliție pentru a fi interogat.

Pe lângă rana fatală la nivelul toracelui, conform autopsiei de pe corpul tinerei, au fost găsite și alte tăieturi și vânătăi în gât, ceea ce sugerează o tentativă de sufocare înainte de a fi înjunghiată.  Turcia este din nou în stare de șoc, după ce în urmă cu câteva săptămâni un fotbalist a mărturisit că și-a ucis fiul cel mai mic pentru că nu-l iubea.

Un fotbalist și-a sufocat în spital fiul de 5 ani : ” Nu l-am iubit niciodată”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.