Turcia, „emir ”al Isis arestat: a planificat atacul asupra fostului muzeu Hagia Sofia

Presupusul „emir” al ISIS din Turcia, Mahmout Ozden, plănuia un atac la Istanbul împotriva Hagia Sofia, fostul muzeu recent transformat în moschee, a anunțat ieri ministrul de interne, Suleyman Soylu, relatat de site-ul ziarului „Daily Sabah”. În presupul plan de atac Ozden, arestat în provincia Adana din sud, a vizat și politicieni și organizații neguvernamentale.

În Franța începe procesul pentru atacul asupra revistei satirice Charlie Hebdo

“El este în închisoare din 20 august. A făcut câteva mărturisiri în timpul interogatoriului, dar, cel mai important este că am reușit să confiscăm materiale digitale”, a explicat Soylu ziarului „Hurriyet”, afirmând că forțele de securitate au venit la cunoașterea noii facilități a Daesh din Turcia, inclusiv a obiectivelor sale. El s-a ocupat și de formarea grupurilor de 10-12 persoane pentru a efectua atacurile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.