Tunisia, masacru în mare: cadavrele a 20 de imigranți au fost găsite în mare

Marea Mediterană a fost scena unui nou masacru  de imigranți care se îndreptau din Tunisia în Italia , în speranța de a construi o viață mai bună.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării al guvernului tunisian, Mohamed Zekri, a anunțat recent prin intermediul agenției de știri AFP (Agence France-Presse) că s-au descoperirea a douăzeci de cadavre, în largul coastei Sfax, un oraș de coastă din centrul Tunisiei.

Identitatea cadavrelor poate fi atribuită imigranților de origine subsahariană.

Pe lângă cei douăzeci de morți găsiți în Marea Mediterană, au fost recuperați și alți cinci imigranți, salvați cu promptitudine  de garda de coastă tunisiană. În această privință, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării Zekri a anunțat că sunt în curs de desfășurare căutările ale altor persoane dispărute.

Citește și În 2020 doar extratereștrii mai lipseau: detectat un misterios semnal radio

Pe baza unor reconstrucții preliminare, în ultimele ore, imigranții  se îmbarcaseră într-o barcă improvizată. Din cauza numărului excesiv de persoane la bord, barca s-a răsturnat ceea ce a dus la  numărul mare de decese și dispariții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.