Tumoare de 15 kg îndepărtată din uterul unei adolescente de 16 ani / FOTO ȘOC

Operația a fost efectuată de o echipă de medici de la Spitalul Sarin din statul Punjab, India.

Tatăl fetei, Ravidarpal Singh din Ferozpur, Punjab, spune că familia știa că ceva nu era în regulă cu fiica lui atunci când tânăra nu a mai avut ciclu. Fata s-a dus la medic dar a fost tratată inițial de dureri de burtă, iar când situația s-a înrăutățit a fost nevoită să consulte un medic specialist.

În urma analizelor inițiale, medicii au descoperit chistul uriaș în uter.

Băiețel de 2 ani, vegan, internat într-un spital de urgență din Italia pentru malnutriție

Potrivit Metro, tânăra a fost operată la data de 17 aprilie. Medicii au reușit să îndepărteze cu succes chistul uriaș din uterul fetei. Nu se știe încă dacă tumoarea este canceroasă și se așteaptă recuperarea totală a tinerei.

tumoare1 1Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.