Tulburarea sexuală jenantă care a stat la baza furiei lui Adolf Hitler

Pentru a influența ferocitatea dictatorului Adolf Hitler ar fi exista și motive fizice, precum și politice sau mentale inerente sexualității dictatorului. Istoricii Jonathan Mayo și Emma Craige au speculat că în spatele nebuniei liderului nazist au existat două anomalii genitale: criptorhidism și hipospadii.

Primul termen este folosit pentru a descrie eșecul în descendența unuia dintre cele două testicule, adesea cel drept. Al doilea este o  malformație genetică care poate duce la un micropenis. Ambele condiții au fost demonstrate de rapoartele medicale în urma arestării fuhrerului în 1923.

Hitler credea că este Iisus Hristos: revelația documentelor secrete de la CIA

În cartea „Ultima zi a lui Hitler: Minut prin minut” de Mayo și Craigie, s-a presupus că tocmai această disfuncție a stat la baza psihicului  dictatorului nebun. O informație care ar găsi confirmarea în rețetele bazate pe hormoni și cocaină întocmite de medicul său personal, Theodor Morell, pentru a-i permite să aibă relații cu partenera sa  Eva Braun, întâlniri sporadice conform celor atestate de cei care au frecventat dictatorul.

Publicația The Sun,  a scris și despre frica lui Hitler de a se arăta dezbrăcat și, confirmând o posibilă neputință, a adăugat că dictatorul – în ciuda faptului că germanii au născut atâția copii cât au putut – nu a devenit niciodată tată.

Hitler s-a sinucis la 30 aprilie 1945: un studiu pe dintii lui a confirmat aceasta ipoteza

Faptul că aceste condiții au afectat sexualitatea lui Adolf Hitler rămâne o presupunere, dar arhitectul nazist Albert Speer, responsabil pentru mai multe structuri concepute pentru Hitler, a susținut că dictatorul nu avea nici libidou: „În niciun caz nu l-aș descrie pe Adolf Hitler ca o persoană sexual normal în relațiile sale cu femeile. În special, în cazul Eva Braun, nu ar fi existat  o activitate sexuală pentru perioade lungi de timp, cu excepția câtorva episoade “.

Sursa: The Sun

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.