Tufișuri enorme de iarbă uscată au blocat ore în șir o autostradă din Statele Unite VIDEO

Enorme  tufișuri au format pe autostradă un zid înalt de aproape cinci metri.

Mai multe mașini au rămas prizoniere până când drumarii au reușit să le scoată la lumină.

Citește și Un elicopter militar s-a prăbușit în Taiwan: opt persoane au murit, inclusiv șeful statului major

Este vorba despre „tumbleweed”, o specie de plantă care crește în zonele aride și care își împrăștie sămânța prin rostogolire. Panicum hillmanii este denumită popular „spaima păroasă” sau „iarba vrăjitoarelor”. Aceste „tufișuri zburătoare” sunt însă foarte periculoase. Au tendința să se strângă foarte multe într-un singur loc și pot să ia foc cu ușurință.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.