”Tu ai sentimente? Ai onoare? Aveam doar 14 ani când m-ai violat” o tânără l-a înfruntat pe cel care transformat-o în sclavă sexuală la 14 ani

În 2014, fata a fost răpită, apoi vândută ca sclavă și abuzată la vârsta de doar 14 ani, iar câțiva ani mai târziu a reușit să fugă din țară.

Ashwaq Haji Hameed, acum în vârstă de 19 ani, a avut curajul de a-l înfrunta pe cel care a răpit-o și violat-o, transformând-o într-o sclavă sexuală.

Ea a ajuns în Germania, unde a trăit timp de trei ani, însă, după ce a descoperit că bărbatul care a violat-o, Abu Humam, se află în Germania, a fugit și din această țară.

Tânăra și-a povestit povestea pe rețelele de socializare.

Într-o zi, în timp ce se afla într-un oraș în apropiere de Stuttgart, s-a întâlnit pe stradă cu Abu Humam, iar acesta a oprit-o și i-a spus că știe cine este și unde locuiește.

Citește și Și-a ucis fosta soție însărcinată cu o săgeată în inimă: nu suporta să o vadă fericită

Speriată, tânăra a fugit din Germania și s-a întors în Irak, unde a preferat să stea într-o tabără de refugiați, scrie Daily Mail.

Iată momentul în care  tânăra  îl confruntă pe jihadistul ISIS , cel care a răpit-o și violat-o atunci când ea avea doar 14 ani, iar imaginile  au devenit viral pe rețelele de socializare

Într-o emisiune televizată, fata i-a spus că i-a distrus viața după ce a răpit-o și violat-o la 14 ani, întrebându-l pe acesta de ce a făcut-o.

“Ridică capul. De ce mi-ai făcut asta? De ce? Pentru că sunt Yazidi? Aveam doar 14 ani când m-ai violat. Ridică  capul. Tu ai vreo soră? Tu ai sentimente? Ai onoare? Aveam doar 14 ani. Vârsta fiicei tale, a fiului tău. A surorii tale”, sunt cuvintele cu care Ashwaq Hajji Hameed și-a înfruntat violatorul, care nu a avut curajul să o privească în ochi sau să-i răspundă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.