Trupul unui nou-născut a fost găsit mâncat de varani lângă un iaz din Thailanda

Corpul fără viață al unui nou-născut a fost descoperit luni dimineață lângă malul apei din Nakhon Si Thammarat, sudul Thailandei, de un grup de copii care jucau. Potrivit Mirror, unul dintre copii Nong Ake, în vârstă de 10 ani, a fost cel care a dat alarma polițiștilor spunând că a simțit un miros îngrozitor care provenea de lângă malul apei. Încercând să descopere de une venea acel miros, a dat peste o pungă neagră din care se vedeau ieșite intestinele bebelușului.

Poliția a descoperit că copilul era mort de cel mult două zile zile. Ei cred că rănile de pe corpul bebelușului provin de la varanii  care trăiesc lângă lângă iaz. Deși aceste șopârle se hrănesc de obicei cu pește, deseori caută hrană și prin ghenele de gunoi.

Piețele de animale vii ar trebui îmbunătățite, nu închise, spune OMS

Ofițerii investighează dacă noul născut a fost abandonat pe când era încă în viață. Colonelul maior al poliției, Jittakorn Konglhue, a declarat că se va efectua o autopsie pe corpul copilului  și testul ADN pentru a găsi vinovații.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.