Trump vrea să picteze negru zidul de la granița cu Mexic: 500 de milioane de dolari

Președintele american, Donald Trump, insistă asupra faptului că zidul de la granița cu Mexic să fie vopsit în negru. Acesta va consolida sentimentul interzisului și  potrivit președintelui nu va avea repercusiuni asupra supraîncălzirii oțelului atunci când va fi cald în lunile de vară. Pentru pictură  însă, vor fi necesare cel puțin 500 de milioane de dolari, conform estimărilor transmise guvernului și obținute de Washington Post.

Un om de știință chinez a fost ucis în propria locuință: criminalul s-a sinucis

Ofițerii militari și oficialii guvernamentali i-au spus președintelui că aceasta este o schimbare inutilă, costisitoare și semnificativă legată de întreținere, dar Trump i-a spus lui Jared Kushner, consilier și ginere, să meargă înainte. Conform estimărilor, costul ar putea varia de la 500 de milioane pentru două straturi de vopsea acrilică la peste 3 miliarde pentru o acoperire cu pulbere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.