Trump: „Vor să dărâme statuile lui Iisus”

În săptămâna „Voi semna un ordin executiv puternic” pentru protecția monumentelor. Acest lucru a fost anunțat de președintele american Donald Trump în cadrul unei conferințe de presă la Casa Albă, referindu-se la demolarea statuilor și monumentelor asociate cu rasismul în Statele Unite.

“Acum se îndreaptă către statuile Isus Hristos – a spus el – către George Washington, către Abraham Lincoln, Thomas Jefferson. Acest lucru nu se va întâmpla, nu se va întâmpla atât timp cât sunt fi aici.”

Thailanda. „Orașul maimuțelor” invadat… de maimuțe

Trump: „Probabil vom muta trupele din Germania în Polonia”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.