Trump: ” Vaccinul antigripal este cea mai mare înșelătorie din istoria medicinii”

”Vaccinul antigripal este cea mai mare înșelătorie din istoria medicinii, creată de Big Pharma pentru a face bani”, avertizează președintele Donald Trump. Într-un interviu acordat lui Opie și Anthony pentru Sirius XM, Trump a declarat că vaccinul antigripal este “complet ineficient” și că el nu și l-a făcut niciodată.

Nu mi-am făcut niciodată vaccinul și până acum nu am avut niciodată gripă. Nu-mi place ideea de a injecta lucruri rele în corpul nostru. Este practic ceea ce fac. Acest (cel mai recent vaccin antigripal) nu a fost foarte eficient de la început. Am prieteni care se bazează pe vaccin și au avut gripă . Am văzut o mulțime de rapoarte conform cărora ultimul vaccin antigripal  este practic complet ineficient  “.

Alarma UNHCR: „Impactul Covid-19 ar putea fi devastator în Sudanul de Sud”

Atunci, de ce o farsă medicală toxică împinge întreaga populație în fiecare an să se vaccineze împotriva gripei?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.