Nebunia lui Trump: va permite uciderea renilor și a puilor de urși și de lupi

După ridicarea unor restricții privind vânătoare, agențiile federale National Park Service și US Fish and Wildlife Service sunt gata să dezvăluie noile prevederi pentru Alaska. În special, vânătorii vor putea să ucidă puii de urs și lupi.

După cum se poate observa în Anchorage Daily News și în SUA Astăzi, agențiile federale National Park Service și US Fish and Wildlife Service sunt gata să introducă modificările regulamentului pentru a permit vânătorilor să ucidă puii de urs și lup. În urma ridicării restricțiilor de către președintele Statelor Unite, Donald Trump, de fapt, vânătorii putea să ucidă urșii negri. Pentru a -i scoate din tana lor vânătorii vor putea folosi lumina artificială. De asemenea, vânătorii vor avea voie să folosească momeli, cum ar fi carnea crudă, pentru a atrage și ucide urșii bruni și negri. Vânătorii vor putea, de asemenea, să ucidă lupi și coioți, inclusiv puii lor. De asemenea, va fi posibil să omorâți și renii.

Trump: ”Statele Unite vor înceta finanțarea Organizației Mondiale a Sănătății”

„Administrația Trump a ajuns în mod șocant la un nou nivel istoric în ceea ce privește tratamentul faunei sălbatice. Permiterea uciderii puii de urs și lup în interiorul lor este un lucru barbar și inuman ”, a declarat pentru USA Today dr. Jamie Rappaport Clark, președintele organizației Apărătorii faunei sălbatice. La rândul său, Ben Williamson, directorul programului american pentru protecția animalelor din SUA, a declarat: „Nu este nevoie de nicio abilitate sau capacitate de a ademeni ursi cu gogoși și de a ucide renii din bărci cu motor”. El a adăugat apoi: „Uciderea animalelor pentru distracție sau sport nu numai că determină suferințe neașteptate pentru viața sălbatică, dar amenință ecosisteme întregi și habitate naturale”.

Potrivit The Guardian, potrivit senatorului republican din Alaska, Dan Sullivan, revizuirea regulamentelor a fost necesară, „nu numai pentru o chestiune de principiu, ci pentru o chestiune de drepturi de stat ”. Mai mult, potrivit liderilor politici din Alaska, schimbările introduse de administrația Trump sunt utile, deoarece datorită acestora va fi posibilă „ extinderea oportunităților turismului și a managementului de stat în magnificul Refugiu Kenai, beneficiind atât Alaska, cât și turiștii ” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook și Twitter 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.