Trump: „Sunt imun la Covid și sunt gata să lupt”. Dar Twitter îl cenzurează

Președintele american, Donald Trump , nu numai că se află într-o „ formă excelentă ”, dar, potrivit ultimelor descoperiri ale medicilor de la Casa Albă, „nu mai prezintă riscul transmiterii virusului altor persoane” și a dobândit, de asemenea, o formă de imunitate față de Covid-19 . Și acest lucru îl face să se simtă invincibil, gata să înfrunte aceste ultime zile decisive ale campaniei electorale. “Președintele este într-o formă excelentă, gata să lupte ” , a spus el însuși într-un interviu telefonic cu Fox News . Proaspăt ieșit din infecție, marți va fi în Pennsylvania și miercuri în Iowa.

Citește și „SUA riscă jumătate de milion de decese până în februarie”

„ Se pare că sunt imunizat ”, a adăugat Trump vorbind despre Coronavirus. „Doctorii de la Casa Albă spun că nu mai pot să-l transmit mai departe”. Detaliile nu sunt clare. „Se pare că sunt imun, dar, nu știu, poate pentru o lungă perioadă de timp, poate pentru o scurtă perioadă de timp, poate pentru o viață întreagă. Nimeni nu știe cu adevărat, dar sunt imun ” , a spus el în interviu.

Twitter a raportat mesajul președintelui Trump, în care anunța că a devenit imun la Covid-19. „Acest Tweet a încălcat Regulile Twitter privind diseminarea informațiilor înșelătoare și potențial dăunătoare referitoare la Covid-19 ”

trump imun

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.