Trump stabilește data pentru alte trei condamnări la moarte

Administrația Trump a stabilit datele pentru alte trei execuții federale, programate înainte de inaugurarea lui Joe Biden pe 20 ianuarie. Anunțul, la scurt timp după ce Orlando Hall a fost executat joi seară, încalcă din nou obiceiul de a opri execuțiile federale în timpul tranziției dintre două președinții.

Trump, care continuă să nu recunoască victoria lui Biden, a reluat execuțiile federale, care fuseseră suspendate de 17 ani. Federal Hall a fost al optulea prizonier care a fost ucis anul acesta.

Citește și Tragedie în familie: o profesoară și-a împușcat copiii de 15 și 7 ani: „După blocare, starea ei de depresie s-a înrăutățit”

Departamentul de Justiție a anunțat acum execuția lui Alfred Bourgeois la 11 decembrie, a lui Cory Johnson la 14 ianuarie și a lui Dustin Higgs la 15. În ultimele zile au fost anunțate încă alte execuții, inclusiv cea a lui Lisa Montgomery din 8 decembrie, care va deveni prima femeie care va fi executată de guvernul federal din 1953. Cu toate acestea, executarea ei a fost suspendată prin ordinul unui judecător de district, deoarece avocații lui Montgomery s-au îmbolnăvit de covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com sono state verificate în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.